OM INVEST IR

Utvalt

> INVEST IR är en oberoende plattform för börsbolag, intressenter & aktieägare.  Vi bevakar noterade och onoterade företag som söker kapital eller planerar en notering. 

Distributionspartner:

> INVEST  IR Studio 

Journalister: Eva Rydinger, Annika Wihlborg

Filmproducent:  Anton Palmblad

Grafisk formgivare:  Alice Cronström Hedquist

Event management: Mia Landolf 

Projektledare: Andreas Hörlin

Friskrivning från ansvar: med reservation för ev. tryck & färgfel.  Vi tar inget ansvar för fullständighet i sponsrat innehål, innehållet ska inte ses som en köprekommendation från oss. Innehållet är sponsrat av bolagen & producerat av INVEST IR Studio.

Kick off☀️🇸🇪tillsammans med journalister/filmproducent samt en presentation från vår mediapartner Bonnier News.
Tacksamma för uppdragen inför hösten & står redo att bistå med våra tjänster för att ge våra kunder bästa förutsättningarna att lyckas i höst!

IR Talks – Tema INVEST bevakar noterade och onoterade företag som söker kapital eller planerar en börsnotering.
Registrera din e-postadress & håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. #IRTalks

Digital Talks – Tema Digitalisering via Dagens Industri kontakta oss omgående vid intresse att medverka!
#DigitalTalks

Vi tar en kort sommarpaus, en tid för avkoppling & inspiration. Passar på att lyfta en fantastisk sommardestination – det nyinvigda kallbadhuset i Skanörs Hamn, som bl.a fastighetsinvesteraren Nicholas Hörlin står bakom(se interiörbild). kallbadet.com
Rekommenderar även intervjun ”Det finns en optimism inför hösten” med Niclas Holmberg, Noteringschef Sverige vid Nasdaq.
https://lnkd.in/eUNqQXP
Önskar Er en riktigt glad sommar☀️

Stort tack för all feedback, med 328.000 läsare har vi nått ut brett i Sverige, från norr till söder. Bifogar en trevlig bild från en fastighetsentreprenör/investerare i Skåne. Tack! Önskar alla en fantastisk vecka & midsommarhelg.

Fredagen den 12.e Juni lanserade vi >INVEST IR plattformen digitalt (investir.se) men även via Dagens Industri – Nordens största affärstidning med 328 000 läsare.

Vi distribuerar i innehåll i alla kanaler, men om Ni frågar projektledaren finns det tunga skäl att fundera över sammanhang & trovärdighet vid val av kanal.

Dagens print distribution med DI är därmed ingen slump. Besök hemsidan för mer information om INVEST IR.